Algemeen

Een reactie over bloesem therapie voor mensen.

Nadat Nienke onze poes Belle van haar 'chronische' blaasontsteking had afgeholpen door middel van verschillende bloesem remedies en celzouten, vroeg ik mij af of Nienke mij wellicht ook kon helpen. Mijn relatie liep al ruim een jaar niet lekker door vervelende gebeurtenissen die ik niet los kon laten. Ik heb een heel prettig gesprek met haar gehad en samen hebben we een bloesemremedie uitgezocht. Na een paar dagen viel mij op dat ik al niet meer over die vervelende gebeurtenissen nadacht, ik was zo opgelucht! Nadat ik klaar was met de bloesemremedie, had ik echt het gevoel dat ik dit alles hebben kunnen opruimen.

Ook op afstand heeft zij mij geweldig kunnen helpen, op vakantie in Egypte had ik erg veel last van allerlei bijwerkingen van de medicijnen die ik daar had gekregen voor een bacterie in mijn lichaam. Zij heeft mij een energiebehandeling gegeven terwijl ik op datzelfde moment een dutje deed en toen ik wakker werd, voelde ik mij zoveel beter!

Inmiddels hebben mijn vriend en ik enkele bloesem consulten gehad bij Nienke. Als wij er behoefte aan hebben zoeken we samen met haar bloesemremedies en/of celzouten uit die op dat moment bij ons passen. Ook vinden wij het heel fijn dat ze nog steeds af en toe contact kan maken met onze poezen, zo weten we wat er in ze omgaat en of ze lekker in hun vel zitten. En mocht er iets niet in orde zijn, kunnen we meteen beginnen met de juiste therapie.

Wij hebben Nienke leren kennen als een heel prettig persoon. Iemand
die vertrouwen en rust uitstraalt, die heel goed weet waar ze mee
bezig is en die de tijd neemt om het werkelijke probleem boven te halen om de juiste behandelmethode toe te kunnen passen. Wij zijn heel erg blij dat we haar hebben ontmoet.
F. uit Beek (L.)


Twister, hond van 3 jaar vertelt.

Er is een tuin met achteraan een houten schutting met begroeiing. Er staat of stond een schommel in de tuin. Ik kijk door een schutting of hek met vierkante gaatjes en zie stoep / straat daarachter bomen en een lantaarnpaal. Er is een witte auto. Binnen staat een boeddha beeld van een beetje gelig glanzend materiaal. De water- en voerbak zijn hoger dan de vloer en zijn van metaal. Er zijn nog meer dieren. Een poes met grijsbruin en rood beetje lapjes tekening. De hond kan goed met de poes overweg. Ik zie een donker rood of bruin kussen met motief, lichtere langwerpige stukjes. De rechter achterpoot voelt koud en geblokkeerd. Het voelt niet goed, er is iets mee. De spier is gespannen. Strekken doet pijn. Blaas, nier en urineweg functioneren niet zoals het hoort. Hij maakt zich erg zorgen om zijn mensen.   

De reactie van de mensen op het gesprek.

We zijn enorm verbaasd, want bijna alles klopt! Twister houdt vocht vast. Zijn buik had een omvang van 112 cm. Woensdag kreeg hij een dikke rechterachterpoot, twee keer zo dik als links. Hij had kramp in zijn poot. We hebben toen maar direct de dierenarts gebeld. Dat twister zich zorgen maakt over ons is mij wel bekend. We hebben nogal wat stress momenteel. Ik weet gewoon even niet wat nog meer moet zeggen, dus ik hoop dat je nog even verder wil gaan.
M. uit Houten.