Reiki en Quantum touch

Energie behandeling

Alles om ons heen bestaat uit energie. Deze energie kun je met bepaalde technieken en oefening leren doorgeven via je handen of in gedachten. Lichaam, geest en ziel vormen een geheel en moeten in balans zijn om je helemaal goed te voelen en gezond te zijn. Daarnaast is het belangrijk dat je ook goed verbonden bent met de aarde en het universum. Hierdoor kun je overbodige zaken loslaten en je thuis voelen op aarde en verbonden voelen in plaats van eenzaam. Door het doorgeven van universele energie kunnen geblokkeerde energiebanen weer gaan stromen, patronen kunnen daardoor doorbroken worden. Hierdoor wordt de balans weer herstelt, kan het lichaam zich ook herstellen en wordt eventuele pijn minder.

Ik gebruik mijn gevoeligheid, mijn handen en gedachten (visualisatie) om het energielichaam van een dier of persoon positief te beïnvloeden. Daarbij maak ik gebruik van de energie van bloesem remedies om blokkades op te heffen en de doorstroming te bevorderen. Dat doe ik door de bloesem remedies direct op het lichaam te druppelen. Dit werkt ook op afstand door middel van een foto en tekening.

Als een dier tijdens een consult aangeeft dat er iets niet in orde is, is het zinvol om daar meteen iets aan te doen. Ik gebruik tijdens het contact mijn technieken zodat het dier zich meteen prettiger en rustiger voelt. Dit heeft ook effect op het contact en de informatie stroom tijdens het consult.