over mij

Wanneer u een afspraak wilt maken kunt u een mail sturen met een foto en de gegevens die hieronder genoemd worden naar nienke@dierentolk.eu Het is niet nodig om verdere gegevens te vermelden over het dier. Ik heb het liefst zo weinig mogelijk informatie om zo zuiver mogelijk te blijven. Graag wel vermelden als het gaat om een vermist dier of om een overleden dier. Daarnaast kunt u 5 vragen formuleren die ik dan in ieder geval aan uw dier zal stellen.

Nadat u te kennen heeft gegeven een afspraak te willen maken voor een consult of behandeling en er een datum is vastgesteld, ontvangt u hiervoor een factuur. Nadat de factuur is voldaan wordt de afspraak bevestigd. Door het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden. Deze ontvangt u altijd samen met de factuur of kunt u van te voren op vragen.

Foto: Voor een consult heb ik een foto nodig van uw dier. Het is belangrijk dat het dier hier alleen op staat zonder andere dieren, mensen of delen daarvan. De foto dient duidelijk en groot genoeg te zijn. Het hoofd van het dier moet in ieder geval te zien zijn. De foto hoeft niet recent te zijn. De foto kan via mail of post verzonden worden. Na het consult zal de foto niet worden terug gezonden. Hier wordt na het consult verder niets mee gedaan. Alleen bij een eventuele nieuwe afspraak.

Gegevens: Verder heb ik graag de naam van het dier (graag ook fonetisch/uitspraak van de naam), het geslacht, geboorte datum (ongeveer), woonplaats en de naam of namen van de mensen die bij het dier wonen.